Zvuci Balkana (2008)

U maju 2008. su završili snimanje svog prvog albuma, pod nazivom „Zvuci Balkana“. Na njemu je 15 pjesama sa prostora Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske. Posebno mjesto na albumu je našla muzika Lijevča polja, do sada manje poznata publici jer je narodna muzika ovog područja tek 2007. godine istražena i zabiljžena. Na snimanju su radili nekoliko mjeseci. Za aranžmane je zaslužan prvenstveno Goran Ćetojević, a vokalne aranžmane Valentina Milekić, ali su i ostali članovi svako na svoj način utisnuli u njih svoj lični pečat. Tonski snimatelji i producenti bili su Ninoslav Dobrijević – Tiki i Dragan Bošnjak – Bole. Fotografije za omot radio je Vladimir Milaković. Dizajn je uradila Valentina Milekić, a tehnički urednik je Dragan Grahovac. Album je snimljen u dva studija: “Digital Boyler” i “Studio 4” u Banjaluci. Pokrovitelj albuma bila je Opština Laktaši.

1. Prelete soko
2. Veseli se, kućni domaćine
3. Sedam sati udara
4. Karanfil se na put sprema
5. Splet pjesama iz Crne Gore
6. Mesečina
7. Sve ptičice zapjevale
8. Šetnala se Kuzum Stana
9. Sude mi e vedro nebo
10. Marijo, deli bela kumrijo
11. Udade se Živka Sirinićka
12. Vrbice, vrbo zelena
13. Nas tri sestre zapjevati znamo
14. Oj, Krajino
15. Kreći kume kićane svatove

Kupi album u mp3 formatu

Kupite album “Zvuci Balkana” u mp3 formatu. Nakon izvršene transakcije (putem PayPal-a ili kreditne kartice) na vašu adresu elektronske pošte dobićete link za preuzimanje albuma.

4.00 EUR / Download

Niste dobili mejl sa linkom za preuzimanje albuma?
Molimo Vas da najprije provjerite „Junk/Spam“ folder u Vašem mejl programu, jer je moguće da je mejl filtriran. Ukoliko nije, kontaktirajte nas putem mejla [email protected] i nastojaćemo da u što skorije vrijeme riješimo problem.

Prodajna mjesta:

  • Hram Pokrova presvete Bogorodice – Laktaši
  • Manastir Liplje – opština Teslić
  • Manastir Klisina – opština Prijedor
  • Redakcija Pravoslavlja, Srpska Patrijaršija – Beograd
  • Knjižara-galerija ″RIZNICA″. Jevrejska b.b. Tržni centar Vidović Banjaluka
  • Crkvena prodavnica „Atos“, Nušićeva ulica – Beograd
  • Manastir Presvete Bogorodice Trojeručice Donji Budački
  • Distribucija za Norvešku: Rakija Rekords

Grupa „Trag“ je veoma zahvalna i sponzorima koji su prepoznali njihov rad i bez čije podrške snimanje albuma ne bi bilo moguće