Звуци Балкана (2008)

У мају 2008. су завршили снимање свог првог албума, под називом „Звуци Балкана“. На њему је 15 пјесама са простора Републике Српске, Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе, Македоније и Бугарске. Посебно мјесто на албуму је нашла музика Лијевча поља, до сада мање позната публици јер је народна музика овог подручја тек 2007. године истражена и забиљжена. На снимању су радили неколико мјесеци. За аранжмане је заслужан првенствено Горан Ћетојевић, а вокалне аранжмане Валентина Милекић, али су и остали чланови свако на свој начин утиснули у њих свој лични печат. Тонски сниматељи и продуценти били су Нинослав Добријевић – Тики и Драган Бошњак – Боле. Фотографије за омот радио је Владимир Милаковић. Дизајн је урадила Валентина Милекић, а технички уредник је Драган Граховац. Албум је снимљен у два студија: „Digital Boyler“ и „Студио 4“ у Бањалуци. Покровитељ албума била је Општина Лакташи.

1. Прелете соко
2. Весели се, кућни домаћине
3. Седам сати удара
4. Каранфил се на пут спрема
5. Сплет пјесама из Црне Горе
6. Месечина
7. Све птичице запјевале
8. Шетнала се Кузум Стана
9. Суде ми е ведро небо
10. Маријо, дели бела кумријо
11. Удаде се Живка Сиринићка
12. Врбице, врбо зелена
13. Нас три сестре запјевати знамо
14. Ој, Крајино
15. Крећи куме кићане сватове

Купи албум у mp3 формату

Купите албум „Звуци Балкана“ у mp3 формату. Након извршене трансакције (путем PayPal-a или кредитне картице) на вашу адресу електронске поште добићете линк за преузимање албума.

4.00 EUR / Download

Нистe дoбили мејл сa линkoм зa прeузимaњe aлбумa?
Молимо Вас да најприје провјерите „Junk/Spam“ фолдер у Вашем мејл програму, јер је могуће да је мејл филтриран. Уколико није, контактирајте нас путем мејла [email protected] и настојаћемо да у што скорије вријеме ријешимо проблем.

Продајна мјеста:

  • Храм Покрова пресвете Богородице – Лакташи
  • Манастир Липље – општина Теслић
  • Манастир Клисина – општина Приједор
  • Редакција Православља, Српска Патријаршија – Београд
  • Књижара-галерија ″РИЗНИЦА″. Јеврејска б.б. Тржни центар Видовић Бањалука
  • Црквена продавница „Атос“, Нушићева улица – Београд
  • Манастир Пресвете Богородице Тројеручице Доњи Будачки
  • Дистрибуција за Норвешку: Ракија Рекордс

Група „Траг“ је веома захвална и спонзорима који су препознали њихов рад и без чије подршке снимање албума не би било могуће